Snittvadász
verseny

e-mail: snittvadasz@happyvideo.hu
tel: +36 70 6262 363

Legyél Te is SNITTVADÁSZ!

Indul a Happy Video legújabb videóversenye, a Snittvadász!

KIKNEK SZÓL?

Bárkinek, akik szeretnek a telefonjukkal videókat készíteni. Korosztályi megkötés nincs, viszont fontos kihangsúlyoznunk, hogy saját alkotásokat várunk!

 

FELADAT

– Mobiltelefonod segítségével készíts rövid, pár másodperces videósnitteket bármilyen témában.

– A legjobb 30-40 snittből készíts egy kb. 3 perces kisvideót a kedvenc zenédre, és küld el nekünk a snittvadasz@happyvideo.hu email címre. Minimum 30 snittet használj fel!

– Használj valamilyen óriásfájl-küldő alkalmazást (pl.: Mammutmail, Toldacuccot, Wetransfer stb.)

– Az emailbe írd bele az alábbi adatokat:

  • Neved
  • Elérhetőséged (telefon, email)
  • Rövid bemutatkozás magadról (pár mondat, mióta videózol, mit szeretsz a videózásban, milyen céljaid vannak a videózással, csak hobbi, vagy komolyan gondolod…)
  • Milyen témában küldtél snitteket? (tavasz, virág, rózsák, majom, légy a falon, vízcsobogás, emberek, szobrok, ekevas, hajócsavar, szeg a fában, felhők, alma a kosárban…. stb.)

NE FELEJTSD EL EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT MEGÍRNI NEKÜNK, ÍGY LESZ TELJES A JELENTKEZÉSED!

TÉMAJAVASLAT:

Nincs semmilyen megkötés, tényleg bármiről készíthetsz felvételeket, legyen az egy szép felhő, egy légy a falon, csörgedező patak, természetkép vagy valamilyen látnivaló, ember, állat, növény… mindegy. A lényeg, hogy ragadd meg a pillanatot és rögzítsd! A videódban szereplő snitteknek NEM KELL egy egységet alkotniuk, tehát nem kell összefüggő témáknak lenniük. Teljes alkotói szabadságot kínálunk!

 

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ:

  1. augusztus 20.

 

DÍJAZÁS:

A verseny összdíjazása 100.000 Ft, amit a legjobb snittvadászok között osztunk el a zsűri értékelése alapján.

 

EREDMÉNYHIRDETÉS:

Augusztus végén a Happy Video Facebook oldalán.

 

FONTOS TUDNIVALÓK:

A versenyen kizárólag saját magatok által készített videókkal lehet részt venni, másoktól kapott, letöltött felvételekkel nem. A versenyre való jelentkezéssel a verseny résztvevője vállalja, hogy a videójában szereplő felvételeket, képeket saját maga készítette, felhatalmazza a Happy Videót, hogy a felvételeket a versennyel összefüggő célokra és egyéb promóciós célra mindenféle szerzői jogi követelés nélkül felhasználhatja, nyilvánosságra hozhatja. Amennyiben a felvételeken személyek is szerepelnek, a versenyző szavatolja, hogy önszántukból vettek részt a forgatáson, és beleegyeztek a nyilvános szereplésbe. A Happy Videó a személyiségi jogokért nem vállal felelősséget.

Még több infóért
Keress minket bátran!

Share This
Copy link
Powered by Social Snap