CINEMATIC INGATLAN KISFILMEK

Ingatlan, apartman, lakás bemutató, cinematic kisfilmek online felületekre

Miért van szükség videóra?

Sokan felteszik ezt a kérdés. A válasz az idő múlásával egyre inkább egyértelművé válik. A videós tartalmak sokkal közlékenyebbek és hatékonyabbak, mint a hagyományos képi hirdetések. 
Ha valaki hatékonyan szeretne kommunikálni a célcsoportjával és elérni potenciális ügyfeleit, akkor szüksége van egy dinamikus, mai trendeknek megfelelő videóra.

Videóink felhasználhatók online reklámkampány részeként a Facebookon, Instagramon, TikTok-on, egyéb social média felületeken, Youtube-on és egyéb videómegosztó platformokon is használhatóak vagy akár saját honlapba is beágyazhatók.
Mi segítünk! Egyszerű, hatékony és megfizethető videókat készítünk számodra rövid határidővel!

Mit tudnak a videóink?

Hatékony kommunikáció

Személyre szabott kommunikációs stratégia segítségével Ön hatékonyan érheti el ügyfeleit. A videók készítésénék figyelembe vesszük célközönségét, tevékenységét és a közvetítendő üzenetet, így teszünk javaslatot a különböző vizuális megoldásokra.

Dinamikus megjelenés

Fontos számunkra, hogy olyan videókat készítsünk, amelyek megjelenésükben és kommunikációjukban megfeleljenek a mai trendeknek, ezért a dinamikus, rövid videókat részesítjük előnyben.

Happy Video faktor

A Happy Videó erőssége, hogy a vizuális tartalmakban tükröződik a megrendelő vagy a bemutatni kívánt szolgáltatás „feelingje”. Életérzést adunk át a videóinkkal. Mindenben ott a Happy Video faktor!

Önnek már van videója?

Ne maradjon le versenytársaitól! Legyen jelen az online platformokon saját videóval!
Kérje ingyenes konzultációnkat! Munkatársunk 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!

6 + 8 =